מופע סטנדאפ

היי , מה שלומכם מי שמכיר אותי יודע שאני היפראקטיבי, חושב מחוץ לקופסא ועושה מה שבא לי. אחרי הרבה מאוד שנים במטבחים בארץ ובעולם החלטתי לעשות משהו חדש ונועז.
שמי שחר דבח שף מולקולרי שיוצא בקרוב מאוד עם מופע סטנדאפ חדש ומקורי.
כל התכנים, הבדיחות וההומור הם על פי סיפור חיי, על מה שאני " שחר דבח" עבר לארוך כל התקופה המופלאה הזו במטבחים בארץ ובחו"ל, בהרצאות, בסדנאות, ארועים, אני מביא את עצמי לבמה.
הולך להיות מצחיק, מיוחד וטעים.
הקונספט הוא יחודיי אני מספר בדיחות ומבשל תוך כדי המופע.

הקהל שיגיע למופע חייב להיות קהל שמקושר לקולינריה, אוהב אוכל(לא משנה אם הבשלן הביתי או השף המפורסם) חייב להיות זיקה לאוכל אחרת זר לא יבין זאת.

אני שחר דבח ואני שף שעושה מה שהוא רוצה על מנת להתקדם ,לא מתבייש ולא מסתכל אחורה.

ההופעות הראשונות יהיו בתחילת שנת 2017 , אופיע בכל מקום, מטבחים של מסעדות, ברים, אולמי אירועים, מתנסים

בעצם  בכל מקום על מנת להכניס לתודעה את המשפט שכלכך מזוהה איתי " זו לא קציפה זו לוטה"!!!

 

מתוך כתבה בעכבר העיר תל אביב….

אמנם כבר עברו כמה חודשים מאז שנפרדנו מ"משחקי השף", ונכון שמאז הספקנו להתמכר לקולינריה טלוויזיונית אחרת בחסות חצי מצוות התוכנית המתחרה, אבל עבור חובבי הבישול מדובר בוואקום קשה מנשוא עד לעונות הבאות של ריאליטי הבישול. מי שהחיבה שלו לאוכל יוצאת מגבולות המסך והמטבח, ישמח לדעת שבקרוב יעלה על במת הסטנד אפ השף שחר דבח (30), שברזומה שלו מסעדת 'נומה' בדנמרק, שף רשת לגעת באוכל, ומרצה לבישול מולקולרי, שינסה באומץ רב לשלב בין קולינריה לצחוק. "תמיד אמרו לי שאם לא הייתי שף אז הייתי שחקן", מספר דבח על הדרך החדשה והמפתיעה. "כולם – משפחה, חברים ואפילו טבחים שעבדתי איתם צפו לי עתיד כשחקן. לצד הבישול הרגיל, המתקדם, המתוחכם תמיד הייתי המצחיק והמעניין. הסטנדאפ הגיע אחרי חשיבה של הרבה זמן. אמרתי לעצמי 'יש מלא סטנדאפיסטים ורובם גם מצחיקים, אבל כמה שפים יש שיכולים לעשות סטנדאפ?' אז הרמתי את הכפפה ואני יוצא לדרך".

לקריאה נוספת ב"עכבר העיר" לחצו כאן

פתח את הוואטסאפ
שחר דבח
היי
איך אוכל לעזור לך?