אחד הדברים שאני מאוד אוהב לעשות הוא ללמד את תחום הבישול שאני כלכך מחובר אליו. הבישול המולקולרי. במהלך השנים לימדתי כמעט בכל מקום בארץ ובעזרת עבודה קשה הגעתי לבתי הספר הטובים ביותר, המקצועיים ביותר. כן יש לנו בתי ספר מעולים ואני כלכך שמח להיות חלק מהאנשים שמלמדים במקומות הנפלאים הללו כל אחד במיקומו בארץ, יש כאלו בדרום, יש כאלו בצפון וכמובן במרכז. מה שמיחד את כולם הוא תשוקת התלמידים והרצון ללמוד.
רשת 4שף
דן גורמה
מכללת הדסה
תדמור
משרד התמ''ת
לגעת באוכל
מכללת כפיות